Miyuki “sneeuw”

 160,00

Shop sprankelende gouden oorhangers bij Kensai Jewels!

Onze Miyuki “Sneeuw” oorbellen staan exact waar wij als Kensai Jewels voor staan: Het draagt bij aan de wereld en is duurzaam! Sneeuw heeft namelijk een zuiverende werking en helpt de wereld helen. Sneeuw is dus echt een nodige factor in de wereld en dit gevoel willen wij jou meegeven, want jij bent namelijk ook nodig in de wereld. 

De gouden oorhangers hebben dan ook een design van een sneeuwvlokje bedekt met glanzende witte zirkonia stenen. Het contrast tussen de gouden oorhangers en de glimmende zirkonia stenen zorgt voor een chique uitstraling, waarmee je geheid de show steelt bij elke gelegenheid! De Miyuku “Sneeuw” dames oorbellen geven dus een boost in de zelfvertrouwen, wat iedere vrouw verdient.

Categorie:

Beschrijving

De gouden oorhangers met zirkonia stenen hebben een zuiverende werking 

Omdat sneeuw een zuiverend effect op de wereld heeft wilde we voor dit design werken met edelstenen die hetzelfde effect hebben. Zirkonia stenen hebben een mooie zuiverende werking en beschermen dan ook tegen negativiteiten en slechte energieën en omstandigheden. 

De gouden dames oorbellen zijn handgemaakt van duurzame en kwalitatieve materialen, zoals 925 sterling zilver en golden plated met 18K geel goud. Doordat de prachtige Miyuku “Sneeuw” oorbellen zijn bedekt met witte zirkonia stenen en ook deze edelstenen duurzaam zijn, ga je niet alleen duurzaam en zuiverend om met de wereld, maar ook met jouzelf! 

De prachtige oorhangers met zirkonia stenen zijn een mooi cadeau voor elke gelegenheid

Is iemand binnenkort jarig? Of staat Valentijnsdag, moederdag, een jubileum of uitreiking om de hoek? Of ben jij nog op zoek naar dat ene mooie kerstcadeau met een betekenis? Deze prachtige gouden oorhangers met zirkonia stenen zijn hét ideale cadeau om te geven.

Dit cadeautje heeft namelijk een chique en luxe uitstraling. Daarbij is het een statement oorbel, waarmee je iedere vrouw geheid blij maakt en heeft het een mooie betekenis en werking voor de menselijke geest door het gebruik van witte zirkonia stenen. 

Met deze mooie oorbellen zet je geheid iemand in het zonnetje en verdwijnen alle problemen als Miyuku “Sneeuw” voor de zon! 

Productinformatie van de Miyuku “Sneeuw” oorbellen:

  • Oorbellen van 925 sterling zilver 
  • De oorbellen hebben een plated coat van 18K geel goud
  • Details: Bedekt met glimmende, witte zirkonia stenen
  • Maten: 45MM lang en 30MM breed
  • Gewicht: 10 gram
  • De oorbellen hebben een 12 maanden garantie

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Miyuki “sneeuw”” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *