Rikona “intelligentie”

 120,00

Shop de mooiste gouden oorbellen met zirkonia stenen bij Kensai Jewels!

Rikona “Intelligentie”, deze prachtige gouden dames oorbellen zijn dé ideale toevoeging tot jouw sieraden collectie en hiermee een echte must have! De oorbellen hebben een minimalistisch, maar elegant design. Een perfecte combinatie dus!

De Rikona “Intelligentie” oorbellen stralen dit uit door de mooie ronde vorm bedekt met zirkonia steentjes. Daarbij hebben de oorbellen een chique hanger aan zich, waardoor ze nog meer luxe en elegantie uitstralen. De prachtige statement oorbellen geven dus echt een mooi, vrouwelijk gevoel met zich mee!

Categorie:

Beschrijving

Groei spiritueel en mentaal door de gouden oorbellen met zirkonia stenen van Kensai Jewels

Spiritueel en mentaal groeien door oorbellen? Het kan, zeker met de gouden dames oorbellen van Kensai Jewels! De mooie oorbellen zijn namelijk bedekt met de edelsteen: Zirkonia. Zirkonia stenen staan bekend om zijn beschermende en zuiverende werking. Daarbij hebben Zirkonia stenen ook een motiverend effect en daarom noemen wij deze prachtige oorbellen de “Intelligentie” oorbellen. 

Zit je namelijk in een periode in je leven waarin veel gebeurt (negatief of positief) en waarin je veel wilt bereiken. De gouden oorbellen bedekt met zirkonia stenen geven je hiervoor de juiste bescherming, nodige zuivering en motivatie. Kortom: De oorbellen geven je “Intelligentie”. Met deze oorbellen zul je jouw ervaringen als “fijner” en “zachter” ervaren en daarbij ook spiritueel en mentaal ontwikkelen!

 

Gouden oorbellen met zirkonia stenen zijn het perfecte cadeau!

Omdat de Rikona “Intelligentie” oorbellen zo’n mooie spirituele betekenis hebben, kun je naast jezelf, ook een ander hiermee verwennen! De oorbellen zijn het perfecte cadeau, vooral wanneer de gelukkige gebruik kan maken van de mooie betekenis die achter de oorbellen zit. Je kunt de oorbellen dragen bij iedere outfit en gelegenheid. De gouden dames oorbellen kun je dagelijks gebruiken en geven dat extra stukje flair aan de dag. Wie maak jij binnenkort gelukkig met de Rikona “Intelligentie” oorbellen?

 

Rikona “Intelligentie” productspecificaties:

  • Gemaakt van 925 sterling zilver
  • Plated met 18K geel goud
  • Bedekt met witte Zirkonia steentjes
  • Metingen: 87mm lang, 17mm breed
  • Gewicht: 3 gram
  • 12 maanden garantie

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rikona “intelligentie”” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *