Sakura “kersenbloesem”

Vanaf  220,00

Shop elegante gouden oorbellen met oorhanger en edelstenen exclusief bij Kensai Jewels!

De Sakura “Kersenbloem” valt op door haar creatieve design. De oorbellen sieren namelijk op een elegante wijze de oorschelp en hebben een kettinglaag van drie oorhangers met kleurrijke edelstenen eraan. 

Met deze oorbellen steel jij geheid iedere show en elk moment. De prachtige Sakura “Kersenbloem” oorbellen zijn zulke statement oorbellen, dat ze ook verkrijgbaar zijn als een enkele oorbel. 

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

De chique gouden statement oorbellen met edelstenen van Kensai Jewels bevorderen jouw persoonlijke groei!

Door het contrast van een gouden kleur, de vormen en hangers van de oorbel en het gebruik van kleurrijke edelstenen voel je je als een echte ster en zal je met vol zelfvertrouwen stralen. Kensai Jewels vindt dat elke vrouw dit verdient en daarom is dit dan ook een echte toevoeging tot jouw sieraden collectie. 

Naast dat het een goed gevoel geeft, wordt er gebruikt gemaakt van edelstenen, zoals: Blauwe Saffier, Groene Emerald, Amethyst en Witte Zirkonia. Dit zijn edelstenen met elk een eigen werking en betekenis die de persoonlijke groei en mentale gesteldheid helpen en helen.

Saffier helpt je geest helder en scherp te houden, Amethyst helpt bij innerlijke rust, evenwicht en een goede nachtrust, Emerald bevordert weer de fysieke, emotionele en geestelijke evenwicht en Zirkonia heeft een beschermend en zuiverend effect. 

Met de helende krachten van de edelstenen in deze mooie dames oorbellen helpt het jou om een nieuw begin te maken en te groeien. De Sakura “Kersenbloem” is een mooie bloesem van geluk en liefde en staat voor hetzelfde als de edelstenen: Een nieuw begin en groeien.  

 

Combineer de mooie gouden oorbellen met oorhanger en edelstenen met verschillende looks

De Sakura “Kersenbloem” is een statement oorbel die je erg mooi kunt combineren met verschillende outfits, haarstijlen en gelegenheden! Draag de prachtige gouden oorbel bijvoorbeeld met een chique jurk en opgestoken haren naar een gala. Of combineer de mooie gouden oorbellen met bijvoorbeeld een minimalistische outfit, waarbij de oorbel de look mooi breekt. De mooie Sakura “Kersenbloem” oorbel heeft talloze opties om mee te combineren!

 

Productkenmerken Sakura “Kersenbloem”

  • De statement oorbellen zijn gemaakt van 925 sterling silver
  • De oorbellen zijn gold plated met 18K geel goud
  • De edelstenen: Blauwe Saffier, Groene Emerald, Amethyst en Witte Zirkonia zijn in de oorbellen verwerkt
  • Oorbel maten: 97 MM lang en 48,5MM breed
  • Gewicht: 11 gram
  • 12 maanden garantie op de Sakura “Kersenbloem” oorbellen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sakura “kersenbloesem”” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *